Gevelgigant Rotterdam - Dordrecht : vochtproblemen in muren

Vochtproblemen komen vaak voor doordat regenwater door de muur kan dringen. De gevel is dan poreus, wat door middel van impregneren vaak kan worden opgelost.

Veel voorkomende vochtproblemen

De meeste vochtproblemen komen voor in de kelder en de kruipruimte. Hier sijpelt grondwater door de poreuze muur of ondergrond. Ook op plaatsen waar de ventilatie onvoldoende is kunnen vochtproblemen optreden. Zoals achter de gordijnen of achter een bank.

  • Oplossing voor vocht in de kruipruimte
  • Oplossing voor vocht in de gevel en de kelder
  • Oplossing voor kelderlekkage

Wij bieden u de oplossing voor uw vochtproblemen.

Vocht in de kruipruimte

Een te vochtige kruipruimte is het gevolg van een te hoge luchtvochtigheid en/of een hoge grondwaterstand. Wanneer er in uw kruipruimte een te hoge luchtvochtigheid heerst, kan het erg gaan stinken en er kan een muffe grondlucht te ruiken zijn. Het water dat onder de vloer in de kruipruimte staat, verhoogt de luchtvochtigheid in huis, met alle gevolgen van dien.

 

Optrekkend vocht in gevel of kelder

Doorslaand vocht is een vochtprobleem in de muur afkomstig van regenwater wat door de poreuze muur naar binnen trekt.

Kelderlekkage

Heeft u kelderlekkage? Dan komt dat water waarschijnlijk via de gevel naar binnen. Deze vochtproblemen kunt u laten oplossen door een erkend bedrijf zoals De Gevelgigant. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van al uw vochtproblemen zodat uw huis weer in optimale staat verkeert.