Schoorsteenrenovatie

Rookgassen uit de haard of kachel kunnen de schoorsteen beschadigen. Veelvuldig gebruik veroorzaakt slijtage en scheuren. Renovatie is dan noodzakelijk om optimaal van uw schoorsteen gebruik te kunnen maken. Maar ook voor de veiligheid is het belangrijk dat de schoorsteen in goede conditie verkeert. Er zouden delen vanaf kunnen vallen. Met alle gevolgen van dien.

Specialisme

Schoorsteen renovatie is een specialisme op zich waar wij alles van weten. Wij maken uw schoorsteen weer gebruiksklaar voor de koude winterdagen.

Rookkanaal restaureren

Het rookkanaal is het belangrijkste deel van de schoorsteen. Deze kan door hitte en roet poreus raken of zelfs scheuren. Voor een goede werking en veiligheid is het is het heel belangrijk dat het rookkanaal in goede staat verkeert.

Controle rookkanaal

Bij een schoorsteenrenovatie controleren wij altijd het rookkanaal en voeren waar nodig restauraties uit. Zo is het resultaat altijd een perfect werkende en veilige schoorsteen die weer jaren mee kan.

Schoorsteen renoveren

De schoorsteenrenovatie vindt voornamelijk aan de buitenkant plaats. Het voegwerk en metselwerk van de schoorsteen slijt door hitte, roet en weersinvloeden.

Restaureren of opnieuw opbouwen

Na inspectie van onze specialisten maken we een plan van aanpak. In de meeste gevallen kunnen we de schoorsteen restaureren door middel van nieuw voegwerk en vervangen of repareren van kapotte stenen. In sommige gevallen is de schoorsteen in zoverre versleten dat hij opnieuw moet worden opgemetseld. Als dit het geval is vinden wij voor u altijd dezelfde of sterk gelijkende stenen.

Schoorsteen renoveren in de regio Zuid Holland

De Gevelgigant heeft jarenlange ervaring in het renoveren van schoorstenen. Wij bieden een combinatie van vakkennis, praktijkervaring en een gecontroleerd kwaliteitssysteem. Hierdoor is elk renovatieproject bij ons in vertrouwde handen.

Wij zijn gevestigd in Dordrecht en werken met name in Zuid-Holland. Heeft u een schoorsteenrenovatieproject voor ons in …..

Spijkenisse Alblasserdam Albrandswaard Alphen aan den Rijn Barendrecht Bernisse Bodegraven-Reeuwijk Brielle Capelle aan den IJssel Delft Dordrecht Goeree-Overflakkee Gorinchem Gouda 's-Gravenhage Hardinxveld-Giessendam
Hellevoetsluis Hendrik-Ido-Ambacht Hoeksche Waard Hillegom Kaag en Braassem Katwijk Krimpen aan den IJssel Krimpenerwaard Lansingerland Leerdam Leiden Leiderdorp Leidschendam-Voorburg Lisse Maassluis Midden-Delfland Molenlanden 
Nieuwkoop Nissewaard Noordwijk Oegstgeest Papendrecht Pijnacker-Nootdorp Ridderkerk Rijswijk Rotterdam Schiedam  Sliedrecht Spijkenisse Teylingen Vlaardingen Voorschoten Waddinxveen Wassenaar Westland
Westvoorne Zoetermeer Zoeterwoude Zuidplas Zwijndrecht

 

..... hier bent u aan het juiste adres!

De Gevelgigant Rotterdam - schoorsteenrenovatie

Ook op zoek naar mooie Spaanse of Italiaanse budgettegels of kwaliteitstegels? Kijk dan eens op ....

Tegelcenter.one - Spaanse en Italiaanse tegels -gevelonderhoud, gevelrenovatie en gevelrestauratie