Schilder voor huizen en bedrijfspanden

Schilder voor huizen en bedrijfspanden (binnen en buiten)

Heeft u een schilder voor huizen en bedrijfspanden nodig? Voor binnen of buiten in Rotterdam of Zuid Holland? Door een goede aanpak, zowel logistiek als in vakkundigheid, kunnen wij U een goede offerte aanbieden op basis van kwaliteit / service en garantie. De Gevelgigant geeft u vooraf inzicht in de kosten en de kostenopbouw evenals in eventuele meerkosten. Wij werken niet alleen in Rotterdam maar ook in steden als Zoetermeer, Rotterdam,Spijkenisse,Dordrecht etc.

Als u kleine scheurtjes, blaasjes, het prille begin van verfbladders of afpoederen van de verf signaleert, is het hoog tijd ons te vragen uw huis te laten inspecteren. Wij kunnen voor u beoordelen of het schilderwerk op korte termijn moet worden uitgevoerd, of dat het nog verantwoordt is om nog een jaar het onderhoud uit te stellen.

Niet alleen voor het buitenschilderwerk maar ook voor het binnenschilderwerk en onderhoud aan uw woning bent u bij De Gevelgigant in Rotterdam aan het juiste adres. Ook voor bijvoorbeeld het kwalitatief behandelen van muren en plafonds in uw woning/pand. Wij kunnen u daarbij uitgebreid informeren en adviseren over de toe te passen materialen.

Ook op het gebied van kleurgebruik kunnen wij u op ideeën brengen; verrassende kleurcombinatie bieden vaak onverwachte mogelijkheden. De producten worden bij fabrikant op kleur gemaakt.

Regelmatig onderhoud voorkomt schade en zorg voor behoud van waarde. Dus, bel snel voor een afspraak of offerte voor een Gevelgigant schilder voor huizen en bedrijfspanden!

Ervaring in het schilderen van huizen en bedrijfspanden in de regio Zuid Holland

De Gevelgigant heeft jarenlange ervaring schilderen van huizen en bedrijfspanden. Wij bieden een combinatie van vakkennis, praktijkervaring en een gecontroleerd kwaliteitssysteem. Hierdoor is elk schildwerk van huizen en bedrijfspanden bij ons in vertrouwde handen.

Wij zijn gevestigd in Dordrecht en werken met name in Zuid-Holland. Heeft u een kalkzandsteen en gasbeton lijmproject voor ons in …..

Spijkenisse, Dordrecht, Rotterdam, Zoetermeer, Den Haag of Hellevoetsluis

 

..... hier bent u aan het juiste adres!

De Gevelgigant Rotterdam - schilder voor huizen en bedrijfspanden

Ook op zoek naar mooie Spaanse of Italiaanse budgettegels of kwaliteitstegels? Kijk dan eens op ....

Tegelcenter.one - Spaanse en Italiaanse tegels -gevelonderhoud, gevelrenovatie en gevelrestauratie