De Gevelgigant - renovatie bakstenen muren

Renovatie bakstenen muren

Metselwerk

Renovatie bakstenen muren – door jarenlange ervaring is De Gevelgigant een specialist op het gebied van ambachtelijk metselwerk in klassieke- en traditionele stijl.

 

Voegwerk

Renovatie bakstenen muren – al het gemaakte metselwerk wordt door De gevelgigant zelf gevoegd, daarnaast wordt er ook voegwerk uitgevoerd t.b.v. kleinschalige gevelrestauratie en renovatie. Soorten voegwerk die gemaakt kunnen worden zijn:

Steenherstel

Renovatie bakstenen muren – tijdens de gevelrenovatie komen we stenen tegen in het metselwerk die gescheurd of gesleten zijn. Deze stenen zijn in een dermate conditie dat vervanging niet direct noodzakelijk is. Met een steenpasta en een mengsel van 8 basiskleuren kunnen we de stenen op het werk herstellen.

Gevelreiniging

Het reinigen van de gevel is een relatief eenvoudige manier om uw gevel weer het uiterlijk te geven die het verdient. Afhankelijk van de vervuiling van de gevel reinigen wij of met heet water onder hoge druk, of door middel van vochtstralen.

Gevel impregneren

Impregneren van gevels doen we door ze te hydrofoberen.

Hierdoor wordt de gevel beschermd tegen waterindringing en vervuiling van buitenaf, terwijl de gevel gewoon kan blijven ademen, wat belangrijk is voor de vochtafvoer van binnen naar buiten.

Scheurherstel in de gevel

Een scheur in de gevel vereist een professionele aanpak. Ten eerste moet de scheur esthetisch worden weggewerkt. Ten tweede dient de stabiliteit van de constructie te worden hersteld.

Renovatie spouwankers
Er bestaat een grote diversiteit in het bouwmateriaal van zowel het binnenspouwblad als het buitenspouwblad. Om altijd geschikte renovatieankers te kunnen leveren, hebben wij verschillende soorten renovatie-spouwankers in ons assortiment.

Ook op zoek naar mooie Spaanse of Italiaanse budgettegels of kwaliteitstegels? Kijk dan eens op ....

Tegelcenter.one - Spaanse en Italiaanse tegels -gevelonderhoud, gevelrenovatie en gevelrestauratie