Keralit gevelbekleding

Kunststof Keralit gevelbekleding

Met Gevelgigant is het mogelijk om op milieuvriendelijke en duurzame wijze te bouwen. De duurzame Keralit gevelbekleding, ook wel kunststof rabatdelen, bestaat namelijk uit hoogwaardig gerecyclede kunststof. Hierdoor zijn de panelen sterk en vergen weinig onderhoud. De keuze voor Keralit is dus ook een keuze voor gemak. Nooit meer op de ladder voor een schuur-, verf- of beitsbeurt. Af en toe een schoonmaakbeurt is al voldoende om de gevel of dakkapel er weer fantastisch uit te laten zien.

De speciale structuurfolie die op de panelen is aangebracht, geven de gevelbekleding de authentieke, warme en natuurlijke uitstraling van hout of geverfd hout. De Keralit kunststof rabatdelen zijn verkrijgbaar in verschillende uni kleuren en houtstructuren

De gevelbekleding is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen. De traditionele 143 mm brede sponningdelen zijn uitermate geschikt om uw woning een karakteristieke en klassieke uitstraling te geven. De moderne 190 mm brede sponningdelen geven de woning een modern en elegant uiterlijk. De rustieke 177 mm brede kunststof potdeksel geeft uw woning een landelijke uitstraling.

Keralit sponningdelen zijn zowel horizontaal, verticaal als diagonaal toe te passen. Daarnaast heeft Gevelgigant kunststof boeidelen voor het bekleden én beschermen van dakranden.

Alternatief

Hoewel wij de voorkeur geven aan het hoogwaardige Keralit, zijn er ook alternatieven mogelijk zoals Vinyplus. Graag adviseren wij u voor het juiste product.

Regio Zuid Holland

Wij zijn gevestigd in Dordrecht en werken met name in Zuid-Holland. Heeft u een project voor kunststof gevelbekleding voor ons in …..

Spijkenisse, Dordrecht, Rotterdam, Zoetermeer, Den Haag of Hellevoetsluis

 

..... hier bent u aan het juiste adres!

Offerte of informatie aanvragen?

De Gevelgigant - Keralit gevelbekleding

Ook op zoek naar mooie Spaanse of Italiaanse budgettegels of kwaliteitstegels? Kijk dan eens op ....

Tegelcenter.one - Spaanse en Italiaanse tegels -gevelonderhoud, gevelrenovatie en gevelrestauratie