Kelderlekkage

Heeft u kelderlekkage? Dan komt dat water waarschijnlijk via de gevel naar binnen. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van al uw vochtproblemen zodat uw huis weer in optimale staat verkeert.

Doorslaand vocht

Een van de meest voorkomende problemen bij een vochtprobleem in een kelder is zonder twijfel doorslaand vocht. Er zijn drie hoofdmanieren om een doorslaand vocht in de muur aan te pakken.

  • Isolatiesysteem laten plaatsen aan de buitengevel. Hierbij wordt een isolerende laag aangebracht aan de buitenzijde die de regen afweert
  • De muur impregneren. Ook wel hydrofoberen genoemd
  • Toepassen van interne isolatie. Een isolatiesysteem aan de binnenzijde van de muur dus. Deze techniek wordt vooral gebruikt om aanwezige vochtproblemen te verbergen.

Doorslaand vocht vereist een vakman

Het repareren van een doorslaande-muur is een klus voor een vakman. Als de muur niet goed behandeld wordt, kan dit in de toekomst meer narigheid opleveren. En dat wilt u natuurlijk niet.

De Gevelgigant kan uw doorslaande muur behandelen met de voor uw situatie geschikte methode. We maken hiervoor eerst een duidelijk plan van aanpak.

Vocht in kelders aanpakken

Vocht in de kelder kan op een aantal manieren aangepakt worden. Zo kunt u kiezen om een drainagesysteem te laten plaatsen dat het water uit de grond en muren gaat onttrekken. U kunt er ook voor kiezen om de buitenkant en/of de binnenkant waterdicht te laten bezetten.

Perfecte waterwerende kelder

Echter, voor een perfecte waterwerende kelder die volledig gevrijwaard zal worden van vocht is de meeste effectieve bescherming een binnenbekuiping. Bij binnenbekuiping maken we een kuip in uw kelder die alle vocht kan tegenhouden. Bij een nieuwbouw wordt dit binnenbekuipingssysteem meestal gecombineerd met een drainagesysteem. Bij renovatieprojecten plaatsen we enkel de binnenbekuiping.

De binnenkuiping kan worden aangebracht in een stijve en een soepele variant..

Soepele bekuiping

Bij de soepele bekuiping gaan we het vocht in de kelder te lijf met een folie. Bovenop deze folie metselen we vervolgens de nieuwe muur en vloer.

Stijve bekuiping

Bij stijve bekuiping brengen we één of twee waterwerende mortellagen aan.

Uw kelder is bij onze specialisten in goede handen

Ervaring de regio Zuid Holland

De Gevelgigant heeft jarenlange in het oplossen van keldewrlekkage. Wij bieden een combinatie van vakkennis, praktijkervaring en een gecontroleerd kwaliteitssysteem.

Wij zijn gevestigd in Dordrecht en werken met name in Zuid-Holland. Heeft u een lekkageproject voor ons in …..

Spijkenisse, Dordrecht, Rotterdam, Zoetermeer, Den Haag of Hellevoetsluis

 

..... hier bent u aan het juiste adres!

Kelderlekkage - De Gevelgigant Rotterdam - steedgoed sinds 1999

Ook op zoek naar mooie Spaanse of Italiaanse budgettegels of kwaliteitstegels? Kijk dan eens op ....

Tegelcenter.one - Spaanse en Italiaanse tegels -gevelonderhoud, gevelrenovatie en gevelrestauratie