Kalkzandsteen en gasbeton lijmen

Voor Kalkzandsteen en gasbeton lijmen (blokken en elementen) zetten wij onze gespecialiseerde lijmers in. Mensen die weten hoe zij een perfect geconstrueerde en egale gevel kunnen leveren. Met toepassing van de juiste plaats- en lijmtechnieken én met oog voor detail. Doordat wij beschikken over een breed netwerk, zijn wij inzetbaar voor projecten in heel Nederland en het Nederlandstalige deel van België.

Kalkzandsteen en gasbeton lijmen

Voor binnen- en buitenmuren verlijmen wij zowel handzame blokken (V- en L-blokken) als grotere elementen. Deze grote elementen worden geplaatst met behulp van een elementenstelmachine (lijmkraan). De werkzaamheden vinden plaats op basis van de geldende voorschriften van de kalkzandsteenindustrie. De lijmkraan die wij inzetten, wordt jaarlijks gekeurd.

Vast contactpersoon

Voor ieder project hebben wij een vast contactpersoon. Deze bespreekt gedetailleerd uw wensen en biedt deskundig advies. De contactpersoon is meerdere keren per week op locatie. Zo houden wij constante controle op de voortgang en uitvoering van werkzaamheden. Tevens heeft u als klant een duidelijkaanspreekpunt. Gemaakte afspraken komen wij vanzelfsprekend na.

Ervaring in kalkzandsteen en gasbeton lijmen in de regio Zuid Holland

De Gevelgigant heeft jarenlange ervaring in kalkzandsteen en gasbeton lijmen. Wij bieden een combinatie van vakkennis, praktijkervaring en een gecontroleerd kwaliteitssysteem. Hierdoor is elk kalkzandsteen en gasbeton lijmwerk bij ons in vertrouwde handen.

Wij zijn gevestigd in Dordrecht en werken met name in Zuid-Holland. Heeft u een kalkzandsteen en gasbeton lijmproject voor ons in …..

Spijkenisse, Dordrecht, Rotterdam, Zoetermeer, Den Haag of Hellevoetsluis

 

..... hier bent u aan het juiste adres!

De Gevelgigant Rotterdam - Kalkzandsteen en gasbeton lijmen

Ook op zoek naar mooie Spaanse of Italiaanse budgettegels of kwaliteitstegels? Kijk dan eens op ....

Tegelcenter.one - Spaanse en Italiaanse tegels -gevelonderhoud, gevelrenovatie en gevelrestauratie