Gevelgigant Rotterdam - Dorecht : Gevelwerk

Gevelwerk

Gevelrenovatie

…… en ook het onderhoud aan gevels is een specialisme waarbij vakkennis en kwaliteitsbeheersing van het grootste belang zijn. Door een specialist in te schakelen bent u zeker van een perfect gerenoveerde gevel die voldoet aan alle eisen. De Gevelgigant heeft deze specialisten in huis.

 

Gevelrestauratie

Het restaureren van een gevel is vakwerk. Zeker als het een monumentale gevel betreft. Deze verlangen een specifieke behandeling met traditioneel vakmanschap dat niet iedereen meer bezit. Gelukkig hebben wij de vakmensen die dit vak verstaan.

Gevelreiniging

Het reinigen van de gevel is een relatief eenvoudige manier om uw gevel weer het uiterlijk te geven die het verdient. Afhankelijk van de vervuiling van de gevel reinigen wij of met heet water onder hoge druk, of door middel van vochtstralen.

Gevel impregneren

Impregneren van gevels doen we door ze te hydrofoberen.

Hierdoor wordt de gevel beschermd tegen waterindringing en vervuiling van buitenaf, terwijl de gevel gewoon kan blijven ademen, wat belangrijk is voor de vochtafvoer van binnen naar buiten.

Gevelstuckwerk

Wij maken gebruik van een compleet gevel- en buitenplafondsysteem. Deze waterbestendige vezelplaten van cementgebonden materiaal zijn bij uitstek geschikt voor de bekleding van gevels. De platen worden met dit systeem geventileerd aangebracht en werken niet onder invloed van vocht of temperatuurwisselingen.

Gevelbekleding

Met Gevelgigant is het mogelijk om op milieuvriendelijke en duurzame wijze te bouwen. De duurzame gevelbekleding bestaat namelijk uit hoogwaardig gerecyclede kunststof. Hierdoor zijn de panelen sterk en vergen weinig onderhoud.

Scheurherstel in de gevel

Een scheur in de gevel vereist een professionele aanpak. Ten eerste moet de scheur esthetisch worden weggewerkt. Ten tweede dient de stabiliteit van de constructie te worden hersteld.

Renovatie spouwankers
Er bestaat een grote diversiteit in het bouwmateriaal van zowel het binnenspouwblad als het buitenspouwblad. Om altijd geschikte renovatieankers te kunnen leveren, hebben wij verschillende soorten renovatie-spouwankers in ons assortiment.