Gevelreiniging

Gevelreiniging is een relatief eenvoudige manier om uw gevel weer het uiterlijk te geven die het verdient. Afhankelijk van de vervuiling passen wij twee methoden toe, te weten: hoge druk gevelreiniging of gevelreiniging door vochtstralen.

Persoonlijk advies

Beide technieken zijn milieuvriendelijk en beschadigen uw gevel niet. Onze specialist adviseert u ter plaatse over de beste methode en aanpak voor uw gevel.

Welke wijze van reinigen?

De mate van vervuiling bepaalt of de gevel gereinigd wordt met of zonder schoonmaakmiddel. Als het vuil gemakkelijk loslaat en oplost in water, volstaat reinigen onder hoge druk. Is het vuil hardnekkiger, maar wel met water oplosbaar, dan voegen we een milieuvriendelijk reinigingsmiddel toe aan het water.

Vochtstralen

Wanneer de gevel niet kan worden gereinigd met heet water onder hoge druk, bijvoorbeeld omdat de vervuiling niet oplosbaar is in water of het reinigingsmiddel, dan ‘vochtstralen’ we de gevel.

Milieuvriendelijk

Alle producten die wij gebruiken om uw gevel perfect te reinigen zijn milieuvriendelijk. Ze tasten uw gevel, ook op langere termijn, niet aan en ze zijn niet schadelijk voor het milieu.

Resultaat

Dankzij het inzetten van de modernste technieken, gecombineerd met onze jarenlange ervaring, weet u zeker dat het resultaat van een hoog niveau is. Uw gevel kan weer jaren mee!

Uw gevelreiniging is bij onze specialisten in goede handen.

Ervaring met gevelreiniging in de regio Zuid Holland

De Gevelgigant heeft jarenlange ervaring met gevelreiniging. Wij bieden een combinatie van vakkennis, praktijkervaring en een gecontroleerd kwaliteitssysteem. Hierdoor is elke gevelreiniging bij ons in vertrouwde handen.

Wij zijn gevestigd in Dordrecht en werken met name in Zuid-Holland. Heeft u een gevelreinigingsproject voor ons in …..

Spijkenisse, Dordrecht, Rotterdam, Zoetermeer, Den Haag of Hellevoetsluis

 

..... hier bent u aan het juiste adres!

De Gevelgigant Rotterdam - gevelreiniging

Ook op zoek naar mooie Spaanse of Italiaanse budgettegels of kwaliteitstegels? Kijk dan eens op ....

Tegelcenter.one - Spaanse en Italiaanse tegels -gevelonderhoud, gevelrenovatie en gevelrestauratie